Een nieuw begin

Een nieuw uiterlijk en nieuwe mogelijkheden

Zoals je kunt zien is de website van het Nederlands Anafylaxis Netwerk aangepast en wordt verder nog gevuld met informatie van de bij het NAN behorende andere websites, zoals www.schoolenallergie.nl en restaurantenallergie.
Op deze manier heb je alles op een plek en kun je de betreffende informatie snel vinden. 

Uiteraard proberen we jullie zo goed mogelijk te voorzien van informatie die je kan helpen om jullie kwaliteit van leven zo goed mogelijk te laten zijn. Deze informatie betreft niet alleen de op wetenschap gebaseerde medische informatie, maar ook sociaal en juridisch/wettelijk. 
We begrijpen dat je niet continu op het internet zit en onze website raadpleegt, dus daarom kun je je ook aanmelden voor het ontvangen van voedsel alerts. Dit zijn voedselwaarschuwingen van een fabrikant die het NAN verzoekt om deze waarschuwing binnen ons netwerk en aan de geregistreerde voedselallergische consumenten te versturen. 
Om je hiervoor aan te melden, ga je naar deze link.