VOEDSELALLERGIE WAARSCHUWING aanwezigheid TARWE, SOJA en MELK

KENT U MENSEN DIE ALLERGISCH ZIJN VOOR TARWE, SOJA, en/of MELK?
OF KENT U MENSEN DIE KINDEREN HEBBEN DIE ALLERGISCH ZIJN VOOR 
TARWE, SOJA, en/of MELK??

 

MAAK HEN DAN ATTENT OP DEZE WAARSCHUWING!

Op verzoek van PepsiCo Nederland wordt deze waarschuwing verspreid.

Maarssen, 12 oktober 2022, 

 

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING

 

PepsiCo Nederland waarschuwt voor Lays Oven Baked Naturel Chips 150 gram en 35 gram van PepsiCo Nederland BV

 

Producten:
Lays Oven Baked Naturel Chips 150 gram en 35 gram met houdbaarheidsdatum (THT) 21/01/2023 en 15/04/2023.

 

Probleem:
Dit product bevat TARWE, SOJA en MELK, die niet vermeld staan in de ingrediëntenlijst op de verpakking.
Dit kan een risico vormen voor mensen met een ALLERGIE voor TARWE- en met GLUTENINTOLERANTIE, allergie voor SOJA en voor MELK.


We nemen de voorzorgsmaatregel om een beperkte hoeveelheid van Lays Oven Baked Naturel 150 gram en 35 gram verpakkingen uit de supermarkten te halen in Nederland, omdat deze TARWE, SOJA en MELK kunnen bevatten die NIET in de ingrediëntenlijst staan VERMELD.

Het betreft producten met een vervaldatum (THT) 21/01/2023 voor de 150 gram verpakkingen en 15/04/2023 voor de 35 gram verpakkingen. (Alle producten met een andere THT-code hebben dit probleem niet.)


Beschrijving van het product:

 


 


 

Service aan klanten / Informatie voor consumenten:

 

U kunt deze informatie ook terugvinden op: http://www.pepsico.nl/nl-NL/live/story/veiligheidswaarschuwing-lays-oven-baked-naturel

 

Dit product is veilig voor mensen die niet allergisch zijn voor tarwe of geen glutenintolerantie hebben, en die niet allergisch zijn voor soja en voor melk. 

Let op: er vallen geen andere Lay’s producten onder deze terugroepactie.

We waarschuwen mogelijk getroffen consumenten via retailers, relevante consumentengroepen en onze eigen kanalen. Deze terugroepactie is het gevolg van een incidentele productiefout. De kwaliteit en veiligheid van onze producten is van het grootste belang voor ons. Vanzelfsprekend hebben wij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen getroffen om herhaling te voorkomen.
Als u denkt dat u nadelige gevolgen ondervindt van het gebruik van dit product, vraag dan advies aan een arts. Wij bieden onze excuses aan voor het eventueel veroorzaakte ongemak. 

Indien u Lays Oven Baked Naturel 150g met houdbaarheidsdatum 21/01/2023 of Lay’s Oven Baked Naturel 35g met houdbaarheidsdatum 15/04/2023 in uw bezit heeft, kunt u contact opnemen met https://www.lays.nl/contact-us waar u de codes van het product kunt invullen en een bon zult krijgen om een nieuw product aan te kopen.

Voor nadere inlichtingen kunnen consumenten terecht op het gratis nummer 0800-7377426, op het contactformulier op www.lays.nl

en op volgend postadres:

Consumentenservice

Antwoordcode 2460 

3600 VB Maarssen